Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Parking Charleroi Airport

Vergelijk hier de eigen parkeerplaats van Charleroi met de overige dienstverleners in de buurt van Charleroi airport. Wij laten zien dat een scherpe prijs prima samengaat met een goede kwaliteit.

Charleroi zelf

Logo Charleroi P3 low cost

Alternatieven Charleroi

Logos alternatieven Parking Charleroi

Parkeren bij Charleroi waarom via ParkeerPrijzen?

  • parkeren vanaf €3,75 per dag
  • uitgebreide selectiecriteria voor een optimale vergelijking
  • dienstverleners met een discutabele reputatie worden verwijderd van de site
  • zoeken, vergelijken en boeken!

Vliegt u vanaf Charleroi Airport naar uw bestemming in het buitenland? Dat is niet heel vreemd, want Charleroi Airport is een snel groeiende luchthaven. In slechts 10 jaar tijd is het aantal passagiers gestegen van 1,2 miljoen naar 6,5 miljoen.

Op welke manier parkeren bij Charleroi?

wanneer u bij Charleroi wil parkeren dan zijn er diverse mogelijkheden. Voor kort parkeren kunt u direct terecht bij de luchthaven maar bent u langer weg dan een paar dagen dan is het al snel voordeliger om voor vertrek een parkeerplaats te reserveren.

  1. P1
  2. P2
  3. P3
  4. Lockpark
  5. Park, Sleep & Fly

Lang parkeren bij Charleroi airport

Voor lang parkeren op Charleroi Airport heeft u verschillende mogelijkheden. Ideaal wanneer u voor 5 dagen of langer naar het buitenland gaat, bijvoorbeeld voor een vakantie of zakenreis.

P1

P1 is een garage met 4 verschillende niveaus. De garage is gemakkelijk bereikbaar en uitstekend geschikt om langer te parkeren op de luchthaven. U kunt vooraf online een parkeerplek reserveren om zeker te zijn van een parkeerplek. P1 is trouwens ook uitstekend geschikt voor mensen die voor kortere tijd willen parkeren op Charleroi Airport. P1 ligt dichtbij de terminal, waardoor u slechts binnen enkele minuten op de luchthaven bent.

P2

Wanneer u voor langere tijd naar het buitenland gaat, kunt u uw auto ook parkeren bij P2. Deze parkeerplekken zijn uitstekend geschikt om langer te parkeren. U kunt deze parkeeroptie niet vooraf reserveren. P2 ligt op loopafstand van de terminal waardoor u zich niet onnodig hoeft te haasten. P3 ligt op anderhalve kilometer afstand van de terminal en dus wordt u met een pendelbus naar de terminal gebracht.

P3

Deze parkeermogelijkheid gaat alleen open bij overbevolking op P1 en P2. U kunt daarom niet online reserveren. P3 is niet overdekt.

Lockpark

Het Lockpark is een overdekt en beveiligd parkeerpark dat alleen toegankelijk is na het doen van een boeking. U kunt een boeking doen vanaf 1 dag. Het is dus niet mogelijk om uw auto korter dan 1 dag te parkeren in het Lockpark. Het garagepark is bereikbaar -1 van P1.

Park, Sleep & Fly

U kunt ook een Park, Sleep & Fly arrangement boeken in de buurt van Charleroi Airport. Verschillende hotels in de buurt van Charleroi Airport bieden deze mogelijkheid. U parkeert uw auto dan bij het hotel en u wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Door het boeken van een parkeerarrangement bent

parking charleroi low cost