Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Parkeren voordeligst op Schiphol

goedkoop parkeren nabij schiphol

Parkeren op luchthaven Schiphol is goedkoper dan op andere grote Europese luchthavens. De officiële parkeerplaats van Schiphol biedt de laagste prijs bij een vakantieweek parkeren op een grote luchthaven. Dit blijkt uit een vergelijk van de 5 grootste luchthavens van Europa.

Schiphol biedt in vergelijking met de luchthavens London Heathrow, Charles de Gaulle en Frankfurt Airport de goedkoopste officiële parkeerplaats aan in de vakantieperiode. De prijzen voor een week parkeren bij luchthavens Charles de Gaulle en London Heathrow liggen flink hoger dan die van Schiphol. Frankfurt Airport biedt een prijs die vergelijkbaar is met die van de Nederlandse Luchthaven, maar is niet zo voordelig als Schiphol Smart Parking.

Schiphol moet concurreren met onofficiële parkeeraanbieders die rondom de luchthaven gevestigd zijn. Hierdoor is Schiphol genoodzaakt om een goedkoop parkeeralternatief aan te bieden. Andere parkeerplaatsen bieden extra voordelen door bijvoorbeeld een gratis wasbeurt aan te bieden. Ook zijn deze parkeeerplaatsen vaak nog goedkoper.

De parkeerinkomsten lopen ook terug doordat er steeds meer reizigers met het openbaar vervoer naar de luchthaven komen.

Nick | 10-01-2014 12:50
schiphol%20smart%20parking