Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Parkeerplaatsen Schiphol voorzien van schone bussen

SCHIPHOL - De parkeerplaatsen Schiphol Smart Parking en Schiphol Park & Travel zijn sinds kort verrijkt met nieuwe bussen. Deze zullen de reiziger van de parkeerplaatsen naar de vertrekhal brengen.

De nieuwe bussen voor parkeerders op Schiphol moeten het vervoer van reizigers vergemakkelijken en aangenamer maken. Ook is er gelet op milieuvriendelijkheid. In de bussen zijn speciale opbergvakken voor grote koffers en andere bagage. Ook is de instap van de bus verlaagd, zodat ook minder valide reizigers gemakkelijker met de bus bij de vertrekhal kunnen komen. De bussen zijn daarnaast voorzien van informatieschermen waarop reizigers kunnen zien waar en wanneer hun vliegtuig vertrekt. Ook worden er instructies vertoond over het inchecken en de bagage.

Schiphol heeft gekozen voor bussen die rijden op schone Diesel, vergelijkbaar met aardgas. Dit staat in lijn met het beleid dat de luchthaven voert om duurzamer te werken. Het vervangen van het eigen wagenpark is een van deze speerpunten. De bussen van Citea zijn mede door de duurzame manier van rijden uitgeroepen tot Coach of the Year van West Europa.

Bezoek de website van Schiphol Smart parking.

Rik | 05-11-2013 12:34
schiphol%20smart%20parking